Steg baconen sprød i ovn mellem to stykker bagepapir (baconen skal ligge enkeltvis og ikke overlappe).
Steg i 15-20 min. ved 200 °C. Læg herefter baconskiverne på fedtsugende papir, og lad dem køle af.
Kog kartoflerne i letsaltet vand til de er møre, ca. 15 min. Halver dem og hold dem lune.
Kog æggene i 7 min., pil dem og skær dem i kvarte.
Rør skyren med grofthakket dild og smag til med salt og peber.
Bræk baconskiverne i mindre stykker og anret dem med de lune kartofler, skyr, æg og laks.
Pynt med sort stenbiderrogn og server straks.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.